Warm Up

ps120

I lördags cyklade jag till Long Island City i Queens för säsongens första Warm Up på MOMA PS1. Det är en av New Yorks äldsta dags-dansfester som har hållit på i 17 år nu! Jag har gått dit alla somrar jag har bott här så det är lite nostalgiskt, även om jag håller med gnällisarna som säger att det var bättre förr litegrann. Upplägget är iallafall detta: Muséet bokar de bästa dansakterna/DJsarna, man kollar på konst, kollar på människor, dricker öl i plastglas och dansar med 5000 andra lyckliga i solnedgången.

Annons

ps121

Varje år är det en ny arkitekt som får uppdraget att ”inreda” gården utanför muséet. I år är det The Living som har byggt det här trippiga tegeltältet.

ps119

Massa fölk. 5000 tror jag att det var som var där.

ps117

Det fina med dagsfester i New York är att alla är där, unga, barn, gamla, coola, töntar.

ps118

Pantha Du Prince spelade live. Den snygga scendekoren är gjord av Confettisystem.ps116

PS1-byggnaden är en gammal skola som byggdes om till utställningslokal 1976 (PS står för ”Public School). Sen 2000 är muséet ägt av MOMA.

ps114

<3

ps109

Min coola kompis Justin DJade det sista setet. När han spelade sin remix för Blood Orange kom själva Blood Orange upp på scen och sjöng med. Fint värre och fint slut på den eftermiddan!

On saturday it was this summer’s first Warm Up at MOMA PS1. This year’s installation in the courtyard is made by The Living, and the stage decor is made by ConfettisystemPantha Du Prince played live and my cool friend Justin closed the day off with playing his remix of Blood Orange with Blood Orange himself up on the stage. Great ending to a great afternoon!


Laddar