The Armory Show

Processed with VSCOcam with m5 preset

I veckan är det The Armory Show, New Yorks största konstmässa. En gång om året samlas gallerier från hela världen för att visa upp sina bästa konstnärers bästa verk, dricka champagne och kindpussas. Jag och Katharina tog oss dit för en titt. Jag fick dokumentera konstupplevelserna som kreti och pleti, dvs genom mobilen eftersom jag tappade min kamera i golvet i lördags och nu upptäckte att den var paj. Ni får hålla tillgodo med dessa svajiga bilder!

Annons

armory04

Det var mycket jag gillade. Här ser vi Carl Johan Högberg, Cajsa von Zeipel (bästa!), Carrie Schneider, Alex Katz

Processed with VSCOcam with m5 preset

Kolla på konstmänniskor var som vanligt lika roligt som att kolla på själva konsten

armory02

Den här gillade jag allra bäst av allt jag såg. Av Kati Heck

armory05

Mer konst: Jocelyn Hobbe, Jonathan van Dyke, tårtan hittade jag inte vem som gjort :´( , John O’Connor

Processed with VSCOcam with m5 preset

Katharina satt och var leggy i mässans fina möbler som Bade Stageberg Cox hade kirrat. Är lite besviken på att vi inte lyckades charma till oss någon gratischampagne, men kanske lika bra det för sen behövde jag åka hem för att skapa lite egen konst. Imorgon är det The Independent Art Fair som brukar vara den lite roligare mässan, jag hoppas jag hinner gå på den med!

This week it’s The Armory Show, New York’s largest art fair. Once a year, galleries from around the world come here to show off their best artists’ best works, show face and drink champagne. Katharina and I went over there this morning to take a look. I broke my camera last Saturday so I hade to document it all through my phone camera, apologies for the lo-fi photos! I also liked the furniture by Bade Stageberger Cox


Laddar