Stockholmssväng

samps08samps05samps04samps02samps03

Tack alla ni som kom till postmuseum för att få frimärken och samlargrejer signerade! Roligaste jobbet jag gjort. Medans jag var i stan hann jag även träffa ett svenskt klädmärke med ett jättebra miljötänk som jag hoppas att jag ska få göra ett illustrationsprojekt med, himla roligt! Ni får hålla tummarna att det blir av. Men nu är jag hemma i Brooklyn igen och pysslar omkring i min lägenhet lite grann innan jag åker till Puerto Rico imorrn. Tjoho!

Annons

Thanks everyone who came out to the stamp signing! The funnest job I’ve ever done. While I was in Stockholm I also got the time to meet with a swedish clothing brand with a great sustainability philosophy that I am hoping to work on a project with. But right now I’m back in Brooklyn getting ready to leave for Puerto Rico tomorrow, weehoo!
 • Lovisa Rönngren

  Hej Jenny!
  Måste bara säga hur mycket jag beundrar dig både som person och för dina illustrationer. Så sjukt duktig är du! Jag läste för något blogginlägg sedan att du gått på Konstfack och när du skrev om det har jag börjat inse hur svårt det faktiskt är att komma in. Jag ska söka nu till hösten på Bildlärare utbildningen (fast jag egentligen hade velat söka illustration, men jag är inte tillräckligt ambitiös för det dessvärre) och jag undrar lite om du har några tips när det gäller arbetsproverna. Kan en flyta iväg, utan de mer traditionella förhållningssätten till konst, och blanda det med annat? Jag har ingen inbankad stil än så jag kör på flera olika håll i mina illustrationer.

  Om du har tid och ork kan du kika in på @fascalia på instagram. 😀

  Allt gott!
  LovisaLaddar