Sister I’m a poet

RWWS_GMB_03-12

Ikväll ska jag göra en sjukt läskig grej nämligen ha en poesiuppläsning på det här lilla eventet. För ett tag sen råkade jag hamna på ett ställe där en skön snubbe stod och läste sina rätt dåliga dikter och jag ba ”det där skulle jag kunna göra bättre så typiskt killar att bara gå upp och ta massa plats på en scen utan att vara särskilt bra på det som gör”. Och sen sa jag det visst också. Så nu får jag äta upp min hatt. Hatar egentligen allt som innebär att höras och ta plats (förutom från bakom ett tangentbord) men om jag ska hålla på att mopsa mig sådär får jag ju lov att föregå med gott exempel. Önska mig lycka till!

Annons

Doing something tonight I’ve never done before, a poetry reading, and I am extremely nervous! Wish me luck!
  • katarinamatsson

    Wow! Sjukt impad. Hur gick det?Laddar