Sister Golden Hair

guld04

Jag har inte så mycket till övers för färg när jag ritar, men guld tycker jag går an. För några fredagskvällar sen när det var regnstorm ute ritade/målade jag den här donnan. Hemlig info: hade ingen konstärspensel så använde en ögonskuggepensel istället. Funkade finfint. Finns nu att köpa i min etsy-affär!

Annons

I’m not a big fan of using color when I draw but I do like gold. I made this one a few rainy friday nights ago, now for sale in my Etsy store. Fun fact: I couldn’t find a proper paint brush so I used an eye shadow brush instead. Worked just fine!
 • älskar kontrasten mellan detaljerade ansiktet och slarviga håret. så fint så fint.

  • Jenny Mörtsell

   Åh tack, glad jag blir att du gillar!

 • Shitt – flink du er!!! Hadde elsket å ha en bloggheader tegnet av deg. Tar du imot bestillinger på slikt? Utfra det her bildet f.eks: http://musingsofdee.femelle.no/2014/05/23/holly-whyte/

  • Jenny Mörtsell

   Åhmen tack! Ja jag gör det ibland när jag har tid och så. Maila mig! Adressen finns under mitt foto till höger. Pöss!Laddar