Memorial Day Weekend

nh02

Den här helgen är BÄST för alla har ledigt på måndagen och det är första officiella sommarhelgen. Som ett mini-sommarlov. På söndagen blev jag och Nick upphämtade tidigt i bil av Anne och Chris för en tripp utanför stan. Här är f.ö huset där jag bor nu, bakom fönstrena med pelargoner på fönsterblecket<3

Annons

nh06

Vi skulle hit, till Golden Nugget flea market i New Jersey!

nh03

Fight Racism-knappen känns ju extra aktuell alltså den här helgen.

nh01

Nick va på jakt efter en trombon. Bidde ingen.

nh05nh04

Jag köpte lite grejer som jag ska visa snart, fast mest kollade jag på skruttiga hus och skyltar som vanligt.

nh07

Blå+Vit+Grön = Bra färgkombo.

nh08

Sen råkade vi se det här stället på vägen därifrån och var tvungna att stanna till förstås.

nh11

Var lite sugen på Dom-Perignon lampan där i bakgrunden. Fast vill helst dricka champagnen först också så den kanske får bli en DIY!

nh10

Adorbz trädgårdsbord, eller hur?

nh09

Nice Legs.

nh13

Sen stannade vi till i gulliga staden Lambertville. Är så trött på bilar som förstör alla mina photo-ops just nu. Det här skulle ju kunna varit en rätt så ok bild annars. Men ja.

nh14

Vi hittade ett gammalt räls och var tvungna att ta skivomslagsfoton såklart.

nh22

Och en romantisk bro.

nh16

Sen gick vi över en annan bro och så var man i Pennsylvania plötsligt!

nh21

I den tuffa staden New Hope i Bucks County. Där skulle jag kunna tänka mig bo i huset nedan och köra Harley och ha en vintageaffär.

nh15nh24

Köpte nästan den där fransjackan jag letat efter här.

nh19

Om du är inne på viktorianska glasobjekt är Tear Drop Memories ditt ställe.

Sen körde vi tillbaks till stan och jag hängde på Nikkis bakgård hela kvällen och natten och idag har jag cyklat till Fort Tilden och badat i havet! Åhhh asså. Hur ska jag kunna nöja mig med att sitta inne och rita igen nu i veckan?

Memorial Day Weekend! On sunday Anne and Chris picked us up in their car for a day trip to New Jersey. We explored the Golden Nugget Flea and the Antique Barn nearby. Then we stopped in cute Lambertville and walked over the bridge to the cool city New Hope in Bucks County. Could totally see myself living there, drive a Harley and own a vintage store

 


Laddar