Lambic In The Attic

1394129325.323606.IMG_2178

Jag älskar tävlingar!!! Så när jag såg den här tävlingen som Det Lilla Köksbryggeriet har där man kan tävla med sin hemgjorda öletikett var jag ju tvungen att skicka in den här designen ovan. Nu är det ju alltså inte jag som har bryggt ölet, utan Nick, men designen (och katt-set-designen) står jag för. Tävlingen pågår till imorgon midnatt så skynda att skicka in du med om du sitter och ruvar på nån fin hemgjord ölflaska! Ps namnet såklart en referens till den här gamla godingen samt att ölen faktiskt på riktigt stått på en vind och jäst till sig.

Annons

Idag fick jag ett jobb som det var himla bråttom i backarna med så imorgon och på måndag ska jag sitta på en reklambyrå på Manhattan och rita istället för vid mitt vanliga skrivbord. Stor omställning för en hemmaråtta som mig, men ska bli väldigt spännande!

I love competitions! I submitted this design to a competition that Det Lilla Köksbryggeriet is having for the best looking home brewed beer bottle. I hope I win! But if not it’s like one of my favourite sayings: ”If you had fun you won”.  And I indeed had lots of fun doing it.

Today I got a rush job that means I am gonna sit and work at an ad agency on Manhattan instead of my home office tomorrow and monday. Very different for a homebody like me, but also very exciting!
  • Sara S

    Så himla fin! Hoppas du vinner. Jag älskar öl och hade lätt köpt denna flaskan om jag såg den nånstans. Varför ser inte fler ölsorter ut typ så där? Helt plötsligt inser jag att allt ser lite lika ut.

    • Jenny Mörtsell

      Men va glad jag blir! Visst vore det kul om det blev lite mer variation i ölhyllan? Gillar Mikellers och Omnipollos etiketter som sjutton, bra föregångare dom där.Laddar