Hänt i veckan

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hå ja. Denna vecka! Mycket hänt, lite dokumenterat. Tur att jag alltid har iallafall en kamera i fickan alltid. Här är några iPhonade jpgs. Skyller ev. snurrigheter på tisdagsnattens Bloodmoon.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Men innan dess var det lördag. Då åt jag hjärntacos mm. till linner på mitt bästa tacoställe La Superior med Nick och hans lillasyster Alexa som var på besök från Dallas.

Annons

Processed with VSCOcam with se3 preset

På söndagen smet jag iväg själv på en cykeltur. Det var sommarväder då så jag höll mig till kustlinjen för att få lite sjöbris. Här i Greenpoint.Processed with VSCOcam with a6 preset

I det här huset på översta våningen bodde jag för några år sen, det var en fin tid. Jag hade gjort slut med min kille som jag bodde ihop med och fick som tur var hyra den här lägenheten i andra hand av min kompis Maja. För att ha råd med hyran hade jag oftast div. kvinnfolk boende hos mig, varav de flesta var i ungefär samma situation. Har aldrig haft så många bra samtal/lärt mig så mycket om livet av andra människor som då. Att ha rumskompisar rekommenderas för alla åldrar!

Processed with VSCOcam with m5 preset

Fast målet för min cykeltur var egentligen att svänga förbi Nikki som donerade div. sticklingar hon drivit upp.  Ett erbjudande jag förstås inte kunde tacka nej till. Fick tomat och basilika. Få se hur det går, har världens o-grönaste fingrar. Tips någon?

Processed with VSCOcam with m5 preset

Elsa var också där och instagrammade tillbaks. Så avis på Nikkis bakgård. Det är ett fikonträd därbakom!

Processed with VSCOcam with g3 preset

På söndagkvällen kom min storasyster också hit! På måndagen var vi alla systrar och bröder och åt på den gölliga restaurangen Vinegar Hill House.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Norwegian Airlines hade slarvat bort systers resväska så hon fick låna mina jeans och gummistövlar nästa dag när det regnade igen.  Senare snöade det också men det orkar jag inte prata om.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Nästa dag var det iallafall blommigt i träna!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Bildbevis nr 2. Fast kallt.

Processed with VSCOcam with se3 preset

På torsdagen när Alexa hade dratt hem var vi andra inne i stan och kollade i affärer. Drack kaffe på fina Saturdays Surf som min gamla rumskompis Morgan öppnade för några år sen. Hett tips  om du är i SoHo och behöver en kaffekick bortom turisthorderna. Här är det lugna puckar som gäller.

Processed with VSCOcam with a4 preset

Nick låtsades va miserable men that went shopping när min syrra provade jeans.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Idag på långfredan såg vi Jesus på korset på Broadway i Brooklyn. Annars är det inte så mycket påskfirande här. Trist tycker jag. Gillar påsk.

Nu är gästerna bortflugna och det känns lite tomt men också skönt att jag kan börja göra allt sånt jag saknat, rita, tvätta, blogga, vara tyst, läsa böcker, ja ni vet.


Laddar