Food By Color

FBC9

Jag ritade ju lite blommor till en grej för ett par helger sen. Det var till en midsommarbrunch på temat Food By Color (som ska bli en kokbok snart). Som betalning för besväret fick jag komma och äta en meny av michelin-kocken Fredrik Berselius. Ibland är det ok att jobba för mat inte pengar!

Annons

FBC12

Det hela ägde rum på finfina BnB’n Urban Cowboy i Brooklyn.

FBC09

Det var dukat i grönt, som på inbjudan.

FBC10

Första rätten var också grön!

FBC08

Färska ärtor med gurka, harsyra, granskott och björkolja.

FBC03

Nästa rätt var gul! Matjessill med riven äggula, nypotatis och rapsolja. Vad dom små gula blommorna heter vet jag inte men dom var goda dom med.

FBC02

Tredje rätten var vit! Gravad kummel med palsternacka, lök och prästblommeblad. Min favorit.FBC05 FBC06

Snygga kocken presenterar.

FBC07

Finfin fortsättning på midsommaraftonshelgen (fredagen spenderade jag på beachen och sen på en filt i Prospect Park)!!

I got paid in food for doing the invitation to a midsummer brunch for the upcoming cook book Food By Color, composed by Chef Fredrik Berselius at Urban Cowboy in Brooklyn. On saturday I sat down and ate color coordinated dishes of:

Fresh peas, cucumber and herbs

New potatoes, herring and rape seed

Dayboat hake, turnips and onion

Delicious!






Laddar