Bordpiff

bord04

Jag har det här IKEA lack-bordet som jag har ärvt via min kompis Ann som lämnade det hos min kompis Kira när hon flyttade tillbaka till Sverige och jag tog över hennes rum och det hamnade i min ägo. Det har aldrig varit särskilt tjusigt men jag har ritat måååånga teckningar på just det här skrivbordet, och det har varit svårt att göra sig av med. Just nu agerar det köksbord i väntan på att vi hittar ett som passar bättre i vårt ganska pyttiga kök. Men som ni ser är det inte vitt längre, jag passade på att slå in det som ett paket i vaxduk jag hittade i en dollar store häromkring. Nu är ju just plast inget jag rekommenderar att man fyller sitt hem med, men jag kunde inte hitta på något annat som skulle klara att spillas på och kunna torkas av igen. Dessutom är jag 4-ever svag för fotografiska superkitsch-mönster hur mycket jag är försöker hålla mig till det nordiskt svala : P

Annons

bord03

Jag skruvade loss benen och soldat-bäddade in bordsskivan.

bord01

Hamrade fast med häftstift och skruvade på benen igen. Jag var inte sådär supernoga som ni kanske ser. Behöver man inte alltid vara, det funkar oftast bra ändå!

bord00

Tycker att det blev gölligt ändå! Apropå den trista blomkrukan till höger försöker jag få ihop en planter-workshop med några kompisar här. Har ni tips på roliga ytterkrukor man kan göra själv, skicka hit dom vettja!

I wrapped up this pretty boring IKEA lack table in oilcloth from the dollar store. Just unscrew the legs and wrap the cloth it around the table top like you would when you make a bed. Then nail it with thumbtacks and screw the legs back on. Voila!


Laddar