Any Colour You Like

crystals1

Jag kan inte låta bli att samla på mig kristaller. Särskilt nu på sistone. De här (samt skivan under) köpte jag på Golden Nugget i helgen av en snubbe som hade varit i Sverige och bott i ett hippiekollektiv 1977. De är: Blue Calcite från Chihuahua i Mexico,  Amethyst från Brasilien, en iron colored phantom Quartz crystal och en Quartz crystal med en Citrine i. Känner mig rätt så typisk men blev glad igår när jag läste ett nytt kapitel i boken jag läser nu (älskar Siri Hustvedt!!!) om karaktären Sweet Autumn Pinkey:

Annons

crystal2

I can’t stop collection crystals lately. These (and the record) I got at Gold Nugget from a dude that used to live in a hippie collective in Sweden in 1977. They are: Blue Calcite from Chihuaha, Mexico, Amethyst from Brazil, one iron colored phantom Quartz crystal and a Quartz crystal with Citrine. I was happy when I the next day read a new chapter in my book about the character Sweet Autumn Pinkey!


Laddar